Galatasaray’da geri sayım başladı

Trendyol Süper Lig’de 60 puanla zirve takibini sürdüren Galatasaray’da gündem sağ bek ve sol bek transferi. İki bekinide farklı takımlara gönderen sarı-kırmızılılar, Sacha Boey’i Alman devi Bayern Münih’e, Angelino’yu ise İtalya Serie A ekibi Roma’ya kiraladı.

Tecrübeli teknik adam Okan Buruk’un raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Galatasaray’da yönetim, bu bölgeler için yeni oyuncu arayışlarını sürdürüyor. Gaziantep engelini kayıpsız geçen ve şampiyonluk mücadelesini sürdüren Galatasaray’da transfer çalışmalarına ağırlık verildi.

Yönetim, UEFA’ya yeni listelerin teslim edileceği cuma gününe kadar iki bölgeyi de güçlendirmek için hızlı bir şekilde harekete geçti. Buruk’un verdiği liste üzerinden hareket eden Cimbom, Fransa’ya çıkartma yaptı.

MARSİLYA GÖNDERMEYE HAZIR

Aslan, sağ bek için Rennes’ten Lorenz Assignon ile Marsilya’dan Jonathan Clauss’la, sol bek için ise Olimpik Lyon’dan Nicolas Tagliafico’la ilgileniyor. Sol bek için ise Tagliafico hedefte yer alırken Olimpik Lyon’la masaya oturuldu.

Deneyimli sağ bek, takımı adına 1 gol kaydetti. Tagliafico, takım arkadaşlarına 1 kez de gol pası verdi. 31 yaşındaki futbolcunun kulübüyle olan sözleşmesi 2025’de sona eriyor.

Author: Seher Alp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir