Balinalar Bu 6 Altcoin’i Borsalara Aktarıyor: Satacaklar mı?

İzleme hizmetleri PeckShieldAlert, Lookonchain, Spot on Chain ve Scopescan; kritik bilgiler sunmakta. Bu platformlar tarafından bildirildiği üzere, son zamanlarda kayda değer altcoin işlemleri gerçekleşti. Özellikle, kripto para balinaları çeşitli borsalarda önemli hamleler yapıyor. Bu transferlere konu olan altcoinler arasında TRX, SOL, MATIC dikkat çekti. Transferleri gerçekleştirenler arasında ise son zamanlarda oldukça hareketli olan FTX, Arbitrum ekibi gibi şirketler vardı. İşte detaylar…

FTX Binance’e 75 milyon TRX aktardı

Öncelikle, PeckShieldAlert gözlemlerine göre, 21 Kasım’da bir FTX adresi harekete geçti. Adres yaklaşık 7,6 milyon ABD Doları tutarında 75 milyon TRX transferine tanık oldu. Özellikle, 25 milyon TRX popüler borsa Binance’e giden yolu buldu.

SOL balinası Binance’e 200 bin altcoin yolladı

Aynı gün PeckShieldAlert, 7nsWpv ile başlayan bir SOL balina adresinin Binance’e 187.000 SOL gönderdiği bir başka önemli hareket daha bildirdi. İlginç bir şekilde, balina hala etkileyici bir şekilde 2,93 milyon SOL’u stake halde tutuyor.

Tether hazinesi harekete geçti

Lookonchain izleme, 21 Kasım’da önde gelen bir balinanın son 10 saat içinde Tether Treasury’den şaşırtıcı bir şekilde 96 milyon USDT çektiğini ortaya çıkardı. Bu önemli miktar daha sonra OKX, Kraken ve Coinbase’e yatırıldı. Balina, 20 Ekim’den bu yana sürekli olarak fon taşıyor. Ayrıca çeşitli ticaret platformlarında toplam 992 milyon USDT biriktiriyor.

FTX ve Alameda, altcoin hamlelerine devam ediyor

Spot on Chain, 21 Kasım’da birkaç saat önce bir FTX adresinin Wintermute Trading aracılığıyla Binance’e 1.548 ETH (yaklaşık 3,16 milyon dolara eşdeğer) yatırdığını bildirdi. Rapor, 24 Ekim’den bu yana FTX ve Alameda adreslerinin borsaya toplamda 452 milyon dolar değerinde 47 altcoin hareketi düzenlediğini gösteriyor. Ayrıca PeckShield, 21 Kasım’da FTX adresinin FalconX’e yaklaşık 4,6 milyon ABD Doları değerinde yaklaşık 5,4 milyon MATIC token transferi gerçekleştirdiğini vurguluyor.

Arbitrum geliştiricilerinden ARB işlemi

Son olarak Scopescan, Arbitrum hareketlerine dikkat çekti. Özellikle, Arbitrum geliştirme şirketi Offchain Labs’in “0x3322” yatırımcı adresinin yaklaşık 86,32 milyon dolar değerinde ARB tokenini taşıdığı son iki saatlik faaliyete dikkat çekiyor. Yaklaşık 35,9 milyon dolar değerindeki 35 milyon ARB’nin kayda değer bir kısmı Coinbase Prime’a yönlendirilmekte. Ancak, kalan fonlar farklı ARB token kilitleme sözleşmeleri arasında dağıtıldı. Kripto para balinalarının bu önemli hareketleri, dikkat çekiyor. Özellikle kripto alanındaki çeşitli tokenleri ve borsaları etkileyen piyasanın dinamik doğasını vurguluyor. Yatırımcılar ve meraklılar, potansiyel altcoin etkileri için bu gelişmeleri yakından izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

x